
Tuszka z indyka
- LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 6-8kg
- 14,5-18,5kg


Podwójny filet ze skórą - Butterfly
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 2,2-2,5kg
- 4-7kg


Filet z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 0,8-1,4kg
- 1,8-2,8kg


Podudzie z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g
- 1,8- 2,3kg

Golonka z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-450g
- 700-900g

Sznycel z podudzia z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Noga z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 1-1,4kg
- 2,1-2,6kg

Udo z kością ze skórą z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 600-800g
- 1,2-1,4kg


Mięso udowe bez skóry
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-500g
- 0,9-1,3kg


Mięso udowe ze skórą
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-600g
- 0,95-1,35kg

Skrzydło z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-500g
- 800-950g

Mięso ze skrzydła ze skórą
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Mięso ze skrzydła bez skóry
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Szyja z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 200-450g
- 550-750g

Polędwica z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 200-320g
- 450-650g

Serce z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 25-35g
- 70-85g

Wątroba z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 100-125g
- 150-185g

Żołądki z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 45-80g
- 100-150g

Mięso drobne ciemne z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Mięso drobne jasne z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Mięso drobne jasne ze ścięgnem z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Medaliony z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 40-50g
- 90-180g

Sznycel z piersi indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Kostka z fileta z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Mięso udowe z indyka w siatce
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 0,7-1,2kg
- 1,1-1,4kg


Buterfly z indyka w siatce
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 2,2-2,7kg
- 4,2-6,5kg

Capsy/ Saddle z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 2-4kg
- 4-7kg

Korona z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 3,5-4,5kg
- 5-7kg

Ossobuco z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Strogonof z podudzia z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Lotka z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 40-50g
- 90-180g

Kupry z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 110-210g
- 250-450g

Chrząstka z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C

Zestaw rosołowy z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C