Tuszka z indyka
- LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 6-8kg
- 14,5-18,5kg
Podwójny filet ze skórą - Butterfly
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 2,2-2,5kg
- 4-7kg
Filet z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 0,8-1,4kg
- 1,8-2,8kg
Podudzie z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g
- 1,8- 2,3kg
Golonka z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-450g
- 700-900g
Sznycel z podudzia z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Noga z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 1-1,4kg
- 2,1-2,6kg
Udo z kością ze skórą z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 600-800g
- 1,2-1,4kg
Mięso udowe bez skóry
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-500g
- 0,9-1,3kg
Mięso udowe ze skórą
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-600g
- 0,95-1,35kg
Skrzydło z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 350-500g
- 800-950g
Mięso ze skrzydła ze skórą
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Mięso ze skrzydła bez skóry
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Szyja z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 200-450g
- 550-750g
Polędwica z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 200-320g
- 450-650g
Serce z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 25-35g
- 70-85g
Wątroba z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 100-125g
- 150-185g
Żołądki z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 45-80g
- 100-150g
Mięso drobne ciemne z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Mięso drobne jasne z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Mięso drobne jasne ze ścięgnem z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Medaliony z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 40-50g
- 90-180g
Sznycel z piersi indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Kostka z fileta z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Mięso udowe z indyka w siatce
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 0,7-1,2kg
- 1,1-1,4kg
Buterfly z indyka w siatce
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 2,2-2,7kg
- 4,2-6,5kg
Capsy/ Saddle z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 2-4kg
- 4-7kg
Korona z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 3,5-4,5kg
- 5-7kg
Ossobuco z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Strogonof z podudzia z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Lotka z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 40-50g
- 90-180g
Kupry z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
- 110-210g
- 250-450g
Chrząstka z indyka
- VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C
Zestaw rosołowy z indyka
- TAC/VAC/LUZ
0 - +4°C / -18°C