Tuszka z indyka

  • LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 6-8kg
  • 14,5-18,5kg

Podwójny filet ze skórą - Butterfly

  • VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 2,2-2,5kg
  • 4-7kg

Filet z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 0,8-1,4kg
  • 1,8-2,8kg

Podudzie z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 450-500g
  • 1,8- 2,3kg

Golonka z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 350-450g
  • 700-900g
ekpols - sznycel z podudzia

Sznycel z podudzia z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - noga z indyka

Noga z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 1-1,4kg
  • 2,1-2,6kg
ekpols - udo z koscia ze skora

Udo z kością ze skórą z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 600-800g
  • 1,2-1,4kg
ekpols - mieso udowe bez skory ekpols - mieso udowe paczka vac

Mięso udowe bez skóry

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 350-500g
  • 0,9-1,3kg
ekpols - mieso udowe ze skora ekpols - mieso udowe ze skora vac

Mięso udowe ze skórą

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 350-600g
  • 0,95-1,35kg
ekpols - skrzydlo z indyka

Skrzydło z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 350-500g
  • 800-950g
ekpols - mieso ze skrzydla ze skora

Mięso ze skrzydła ze skórą

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - mieso ze skrzydla bez skory

Mięso ze skrzydła bez skóry

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - szyja

Szyja z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 200-450g
  • 550-750g
ekpols - poledwica z indyka

Polędwica z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 200-320g
  • 450-650g
ekpols - serca

Serce z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 25-35g
  • 70-85g

Wątroba z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 100-125g
  • 150-185g
ekpols - zoladki

Żołądki z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 45-80g
  • 100-150g
ekpols - mieso drobne ciemne

Mięso drobne ciemne z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - mieso drobne jasne

Mięso drobne jasne z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - mieso drobne ze sciegnami

Mięso drobne jasne ze ścięgnem z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - medaliony z indyka

Medaliony z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 40-50g
  • 90-180g
ekpols - sznycel z piersi indyka

Sznycel z piersi indyka

  • VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - kostka z fileta indyka

Kostka z fileta z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - mieso udowe z indyka w siatce

Mięso udowe z indyka w siatce

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 0,7-1,2kg
  • 1,1-1,4kg
ekpols - butterfly z indyka w siatce ekpols - butterfly z indyka w siatce vac

Buterfly z indyka w siatce

  • VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 2,2-2,7kg
  • 4,2-6,5kg

Capsy/ Saddle z indyka

  • VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 2-4kg
  • 4-7kg
ekpols - korona z indyka

Korona z indyka

  • VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 3,5-4,5kg
  • 5-7kg
ekpols - ossobuco z indyka

Ossobuco z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - strogonof z podudzia indyka

Strogonof z podudzia z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - lotka z indyka

Lotka z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 40-50g
  • 90-180g
ekpols - kupry z indyka

Kupry z indyka

  • VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 110-210g
  • 250-450g
ekpols - chrzastka z indyka

Chrząstka z indyka

  • VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C

ekpols - zestaw rosolowy z indyka

Zestaw rosołowy z indyka

  • TAC/VAC/LUZ
  • 0 - +4°C / -18°C