Filet z indyka Filet z indyka etykieta

Filet z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 0,8-1,2 kg
Sznycel z piersi indyka Sznycel z piersi indyka etykieta

Sznycel z piersi indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 500-550g
Mięso udowe z/s Mięso udowe z/s etykieta

Mięso udowe ze skórą

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 850g-950g
Mięso udowe b/s Mięso udowe b/s etykieta

Mięso udowe bez skóry

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 850g-950g
Golonka z indyka Golonka z indyka etykieta

Golonka z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 700-850g
Skrzydło Skrzydło etykieta

Skrzydło z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 800-950g
Kostka z filetu Kostka z filetu etykieta

Kostka z fileta z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 500g
Zestaw rosołowy Zestaw rosołowy etykieta

Zestaw rosołowy z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 450-650g
Ossobuck Ossobuck etykieta

Ossobuco z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 450-500G
Szyja Szyja etykieta

Szyja z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 450-550g
Serce

Serce z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 450-500g
Wątroba Wątroba etykieta

Wątroba z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 450-500g
Żołądek etykieta

Żołądki z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 450-500g
Szycel z podudzia Sznycel z podudzia etykieta

Sznycel z podudzia z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 500g
Strogonof Strogonof etykieta

Strogonof z podudzia z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 500g
Gulasz ciemny Gulasz ciemny etykieta

Gulasz ciemny z indyka

  • TAC
  • 0 - +4°C / -18°C

  • 500g