Filet z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 0,8-1,2 kg
Sznycel z piersi indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500-550g
Mięso udowe ze skórą
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 850g-950g
Mięso udowe bez skóry
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 850g-950g
Golonka z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 700-850g
Skrzydło z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 800-950g
Kostka z fileta z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g
Zestaw rosołowy z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-650g
Ossobuco z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500G
Szyja z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-550g
Serce z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g
Wątroba z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g
Żołądki z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g
Sznycel z podudzia z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g
Strogonof z podudzia z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g
Gulasz ciemny z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g